26.05.2025
Fikirlerin Buluşma Noktası: Kulüplerle Tanışma ve İstişare Toplantısı
Kulüplerimizin taleplerini, yaşadıkları sorunları ve geleceğe yönelik beklentilerini değerlendirmek; aynı zamanda kulüp üyeleriyle tanışmak ve karşılıklı etkileşimi artırmak amacıyla bir toplantı düzenlenmiştir.
Gerçekleştirilen bu toplantıya, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Erkan Nur, Kültür Şube Müdürü Hatice Yılmaz ve çeşitli öğrenci kulüplerinin temsilcileri ile üyeleri katılım sağlamıştır.
Toplantı süresince kulüp faaliyetlerinin niteliğini artırmaya yönelik öneriler dile getirilmiş, mevcut aksaklıklar ve çözüm önerileri paylaşılmış; öğrencilerle daha etkili bir iletişim kurulması için atılabilecek ortak adımlar üzerine görüş alışverişinde bulunulmuştur. Bu tür buluşmaların, öğrenci kulüplerinin kurumsal gelişimi ve üniversitemizin kültürel-sosyal yaşamının zenginleşmesi açısından önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.
