Üniversitemizde Kariyer, İstihdam Ve Girişimcilik Alanlarında Protokol İmzalandı
Üniversitemiz, Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.
İstihdam, kariyer ve girişimcilik alanlarını kapsayan protokol Üniversitemizin Senato Salonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Osman Oktay ve Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Suphi Karakuş tarafından imza altına alındı.
Protokol kapsamında Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde oluşturulacak kariyer merkezine başvuru yapacak öğrencilerimize istihdam ve girişimcilik konularında destek olunarak mezuniyet alanları ile ilgili sektörlere yönlendirilmeleri profesyonel bir biçimde sağlanacak.
Ayrıca, ulusal ve uluslararası projelere başvurularda işbirliği yapılması, sürdürülebilir kalkınma konularında gençlerin proje hazırlamasına yönelik faaliyetlerde bulunulması da protokol kapsamında yer almaktadır.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Haberler
21/10/2026
Harran Üniversitesi’nden Uluslararası Bilimsel Başarı: Üç Proje COP31’de Sunulacak
21/10/2026
Üniversitemizden Uluslararası Akademik Başarı!
20/10/2026
Harran Üniversitesi Ev Sahipliğinde Sıfır Atık Çalıştayı Gerçekleştirildi
16/10/2026
Harran Üniversitesi’nden Kültürel Mirasa Güçlü Destek: Sıra Gecesi Geleneği Gelecek Kuşaklara Aktarılıyor
15/10/2026
Harran Üniversitesi ile Yapı Kredi Arasında E-Kampüs Protokolü İmzalandı
14/10/2026
Harran Üniversitesi’nde "Kampüs 26" Oryantasyon Coşkusu Başladı
13/10/2026
Bozova MYO’da 2026-2027 Akademik Açılış ve İlk Ders Programı Gerçekleştirildi
10/10/2026
Harran Üniversitesinden Uluslararası Bilim Başarısı: 17 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde
09/10/2026
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN GAZZE’YE ANLAMLI DESTEK: "DİRENİŞTEN DİRİLİŞE AKSA TUFANI"
07/10/2026
“Akademik Yıl” Dünya Şampiyonu Koronun Sesiyle Açıldı


