Paylaşan Eller Grubu’muzdan Öğrenciler Yararına Sıra Gecesi
Üniversitemiz Geliştirme Vakfı Paylaşan Eller Grubu, üniversitemizde eğitim gören öğrenciler yararına bir sıra gecesi etkinliği düzenledi.
Özel bir restoranda gerçekleştirilen geceye, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet İlyas, Harran Üniversitesi Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Dedeoğlu, Paylaşan Eller Grubu Başkanı Öğr. Gör. Nesrin Güllüoğlu, akademik ve idari personel katıldı.
Etkinlik kapsamında üniversite personeli bir araya gelerek dayanışma ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha vurguladı. Programın açılışında, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Harran Üniversitesi Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Necmi Dedeoğlu ve Paylaşan Eller Grubu Başkanı Öğr. Gör. Nesrin Güllüoğlu birer konuşma gerçekleştirdi.
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, konuşmasında Geliştirme Vakfı ve Paylaşan Eller Grubu’nun yürüttüğü çalışmaların büyük takdir topladığını belirterek, “Bu tür faaliyetler, öğrencilerimizin hayatlarına dokunuyor ve onların eğitim hayatlarını kolaylaştırıyor. Emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum” dedi.
Öğr. Gör. Necmi Dedeoğlu ise, Harran Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nın öncülüğünde düzenlenen bu tür etkinliklerin, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek sağladığını vurguladı.
Paylaşan Eller Grubu Başkanı Öğr. Gör. Nesrin Güllüoğlu ise yaptığı konuşmada, son bir yıl içerisinde büyük projelere imza attıklarını belirterek, “100’e yakın öğrencimize burs sağladık ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize giyim yardımı yaptık. Danışman hocalarımıza bu süreçte büyük sorumluluk düşüyor. Genç Mağaza projemiz sayesinde öğrencilerimiz ihtiyaç duydukları kıyafetleri ücretsiz olarak temin etti. Ayrıca düzenlediğimiz kermesler sayesinde de burs desteği sağladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Etkinlikte, Paylaşan Eller Grubu’nun yaptığı çalışmaları tanıtan bir video ile Genç Mağaza projesinin tanıtım videosu da misafirlerle paylaşıldı.
Açılış konuşmalarının ardından misafirlere ikramlarda bulunuldu ve sıra gecesi etkinliğine geçildi. Akademik ve idari personelin bir araya geldiği gecede keyifli anlar yaşanırken, birlik ve beraberlik duyguları pekiştirildi.
Program, eğlenceli anların ardından sona erdi.

Kaynak: HRÜ Kurumsal İletişim koordinatörlüğü
Haberler
21/10/2026
Harran Üniversitesi’nden Uluslararası Bilimsel Başarı: Üç Proje COP31’de Sunulacak
21/10/2026
Üniversitemizden Uluslararası Akademik Başarı!
20/10/2026
Harran Üniversitesi Ev Sahipliğinde Sıfır Atık Çalıştayı Gerçekleştirildi
16/10/2026
Harran Üniversitesi’nden Kültürel Mirasa Güçlü Destek: Sıra Gecesi Geleneği Gelecek Kuşaklara Aktarılıyor
15/10/2026
Harran Üniversitesi ile Yapı Kredi Arasında E-Kampüs Protokolü İmzalandı
14/10/2026
Harran Üniversitesi’nde "Kampüs 26" Oryantasyon Coşkusu Başladı
13/10/2026
Bozova MYO’da 2026-2027 Akademik Açılış ve İlk Ders Programı Gerçekleştirildi
10/10/2026
Harran Üniversitesinden Uluslararası Bilim Başarısı: 17 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde
09/10/2026
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN GAZZE’YE ANLAMLI DESTEK: "DİRENİŞTEN DİRİLİŞE AKSA TUFANI"
07/10/2026
“Akademik Yıl” Dünya Şampiyonu Koronun Sesiyle Açıldı


