Harran Üniversitesi’nden Türk Ortopedisine Anlamlı Temsil
Harran Üniversitesi, ulusal ve uluslararası alanda ses getiren akademik başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Harran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Türk ortopedisinin en köklü ve en geniş katılımlı mesleki yapılanması olan TOTBİD, ülkemizde ortopedi ve travmatoloji biliminin gelişimine yön veren en önemli kuruluşlar arasında yer alıyor. Prof. Dr. Altay’ın bu önemli göreve seçilmesi, yalnızca bireysel bir başarı değil; aynı zamanda Harran Üniversitesi’nin akademik birikiminin ulusal düzeyde temsil edilmesi açısından da büyük bir anlam taşıyor.
Bu gelişme, Harran Üniversitesi’nin tanınırlığı ve Türk tıbbına katkısının güçlenmesi bakımından da önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Harran Üniversitesi olarak, Türk tıbbına değer katan tüm akademisyenlerimizi tebrik eder, Prof. Dr. Mehmet Akif Altay’a yeni görevinde başarılar dileriz.
Haberler
21/10/2026
Harran Üniversitesi’nden Uluslararası Bilimsel Başarı: Üç Proje COP31’de Sunulacak
21/10/2026
Üniversitemizden Uluslararası Akademik Başarı!
20/10/2026
Harran Üniversitesi Ev Sahipliğinde Sıfır Atık Çalıştayı Gerçekleştirildi
16/10/2026
Harran Üniversitesi’nden Kültürel Mirasa Güçlü Destek: Sıra Gecesi Geleneği Gelecek Kuşaklara Aktarılıyor
15/10/2026
Harran Üniversitesi ile Yapı Kredi Arasında E-Kampüs Protokolü İmzalandı
14/10/2026
Harran Üniversitesi’nde "Kampüs 26" Oryantasyon Coşkusu Başladı
13/10/2026
Bozova MYO’da 2026-2027 Akademik Açılış ve İlk Ders Programı Gerçekleştirildi
10/10/2026
Harran Üniversitesinden Uluslararası Bilim Başarısı: 17 Akademisyen Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde
09/10/2026
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN GAZZE’YE ANLAMLI DESTEK: "DİRENİŞTEN DİRİLİŞE AKSA TUFANI"
07/10/2026
“Akademik Yıl” Dünya Şampiyonu Koronun Sesiyle Açıldı




