Doç. Dr. Yakup Aktaş, TVF Eğitim Kurulu İlk Toplantısında Önemli Görev Üstlendi
Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Aktaş, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Yeni Eğitim Kurulu’nun Ankara’da düzenlenen ilk toplantısında aktif bir rol üstlendi.
Toplantıda, TVF Eğitim Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Selda Bereket Yüce, Genel Sekreter Ahmet Karakurt ve diğer kurul üyeleriyle birlikte görev alan Doç. Dr. Yakup Aktaş, yeni döneme ilişkin eğitim politikalarının oluşturulmasında katkı sağladı. Teknik ve idari konuların yanı sıra antrenörlük kursları, kondisyoner ve istatistik antrenörü yetiştirme projeleri gibi birçok önemli konu ele alındı.
Doç. Dr. Yakup Aktaş, toplantıda yaptığı değerlendirmelerde, eğitim programlarının geliştirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesinin Türk voleyboluna sağlayacağı katkılara dikkat çekti.
TVF Yeni Eğitim Kurulu, aldığı kararlarla voleybolun teknik ve eğitim altyapısını güçlendirmeyi hedeflerken, Doç. Dr. Yakup Aktaş’ın da bu süreçte önemli bir rol üstleneceği belirtildi.
Kurulun yeni dönemdeki çalışmaları, alınan kararlar doğrultusunda hızla devam edecek.
Haberler
29/04/2026
Rektörümüz, Akademik ve Sportif Başarılar Elde Eden Öğrencilerimizi Makamında Ağırladı
29/04/2026
Kadınlar Turizmin Geleceğini Şekillendiriyor: Lider Kadınlardan Çarpıcı Mesajlar
28/04/2026
Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öncülüğünde Taş İşçiliği Workshop’u Gerçekleşti
28/04/2026
Veteriner Hekimler Günü Coşkuyla Kutlandı
27/04/2026
Harran Üniversitesi Öğrencilerine Şanghay’da Uluslararası Akademik Deneyim Fırsatı
27/04/2026
Harran Üniversitesi’nde Bilim Rüzgârı: 14. Uluslararası Göbeklitepe Kongresi Başladı
24/04/2026
Çocuk ve Egemenlik Buluşmasında Çocuklar Hem Eğlenip Hem de Öğrendiler
21/04/2026
Otizm Spektrum Bozukluğu Üniversitemizde Düzenlenen Bir Panelle Ele Alındı
21/04/2026
Üniversitemizde “II. Harran Fizyoterapi Sempozyumu’’ Düzenlendi
21/04/2026
Harran Üniversitesi Koşusu’nda Büyük Heyecan


