Üniversitemizin Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı, Osmanbey Yerleşkesi göletinde, öğrencilerimizin derslerinden arta kalan zamanlarda sosyal amaçlı kampüs içerisinde kullanmaları için  4 adet deniz bisikleti aldı.

Deniz bisikletlerinin kurdelasını Üniversitemizin Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör Yardımcısı  Prof.Dr. Ali Sarıışık ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Recep Çiğdem, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. M. Tahir Güllüoğlu ve SKS Daire Başkanı Fethi Şanda beraber kestiler.

Kurdela kesimi sonrasında hep birlikte deniz bisikletiyle gölette tur attılar.

Deniz bisikletlerinin üniversitemize hayırlı olmalarını temenni eden Rektör Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, “Önümüzdeki eğitim öğretim yılında da öğrenci kulüplerine daha farklı etkinlik amaçlı dragon bot ve kanolar almayı planlıyoruz" dedi.