Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Üniversitenin Yenişehir Yerleşkesinde bulunan Sağlık Hizmetleri MYO Konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. İsmail Koyuncu,  Akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılışında ilk olarak Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Koyuncu söz aldı. Öğrencilere yaşam boyu sağlık ve başarı dileyen İsmail Koyuncu; “Bugün mutlulukları ve sevinci paylaşma günü. Sevgili mezunlarımız, çalışma yaşamanıza adım atığınız bu günde çok ciddi bir eğitimle donatıldığınızı hatırlatmak istiyorum. Harran Üniversitesi giderek donanımlı seçkin bir üniversite olma yolunda hızla ilerlemektedir. Edindiğiniz eğitim sizlerin hayatınızda önemli bir avantaj oluşturacak” dedi.

Okul birincisi öğrencinin konuşmasından sonra kürsüye gelen Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; “Meslek Yüksekokulumuz, sağlık alanında ara eleman yetiştiriyor, en fazla ihtiyaç duyulan alan sağlık sektörü olduğundan sizlerin hemen bir yerlerde iş bulma imkanınız olduğunuzu düşünüyorum. Hocalarımızın da sizlere verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Alacağınız görevlerde sizlere ihtiyaç duyan kişileri yarı yolda bırakmayacağınızı ve burada aldığınız eğitimle yaptığınız işlerde en iyi hizmeti vereceğinizi biliyorum” dedi.

Program, mezun öğrencilerin mezuniyet andı okumaları ve dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından açık havada kep fırlatma etkinliği ile son buldu.