Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı tarafından “Kariyer Günleri” etkinliği düzenlendi.
Radyo ve Televizyon Programcılığı mezun öğrencilerinden, kurgu yönetmenliği ve görsel efektler süpervizörlüğü yapan Vedat Ergin’in katılımıyla bir program düzenlendi.
Yüksekokulumuz M. Salih Önen konferans salonunda yapılan etkinlikte, 2003 -2005 yılları arasında yüksekokulumuz Radyo ve televizyon programcılığı eğitim gören ve mezun olduktan sonra sektörde aktif bir şekilde çalışan Vedat Ergin, Öğrencilere kazanım ve deneyimlerini aktardı.
 Sektörün çalışma kuralları ve işleyişi hakkında çeşitli bilgi veren Ergin, “Sektörde geldiğim konumun, azimli çalışma ve hocalarımın sayesinde olduğu. Hocalarınızın kıymetini bilin, elinizdeki imkânları iyi değerlendirin ve sektörle bağlantılarınızı koparmayın. ” dedi.
Programın sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Ergin, konuşmasını hocalarına teşekkür ederek noktaladı.
Konferans sonunda Öğr.Gör.Mehmet Hazar ve Öğr.Gör.Ejder Ateş, Vedat Ergin’e geldiği için teşekkür ederek plaket takdim ettiler.