Harran Üniversitesi Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden örnek davranış.

Harran Üniversitesi Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri, yüksekokul mescidi onarmak için bir araya gelerek örnek bir çalışma sergilediler. Mescidin genel temizliğini yapan üniversiteli öğrenciler, nemden oldukça yıpranan ve sıvaları dökülen mescidi tamir ederek boyasını yaptılar.
Mescidin boyama ve temizlik çalışmalarına devam edeceklerini belirten Yüksekokul öğrencileri; "Bizler gönüllü üniversite öğrencileri olarak mescidimizi onarmak için yüksekokul idaresi ve öğretim elemanlarından destek alarak çalışmalarımızı başlattık. Çalışmamızda ihtiyaç duyduğumuz malzemelerin temininde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden yardım aldık." dediler.
 Mescit boyama etkinliğinde Otomotiv, İnşaat ve Mimari Restorasyon programı öğrencileri katıldılar. Mimari restorasyon bölümü öğrencileri mescidin duvarlarına çeşitli süslemeler yaparak güzel bir çalışma ortaya koydular.

Yüksekokul müdürü Doç.Dr. M.Azmi Aktacir; “Bu örnek çalışmayı ortaya koyan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu çalışmada öğrencilerimiz dayanışma içinde duyarlı davranışta bulunarak güzel işler yaptılar. Çalışmalarında yanlarındayız ve hep destekleyeceğiz. Bu örnek uygulama farklı fikirleri de beraberinde getiriyor. Benzeri bir çalışmayı kısa zamanda hayata geçirerek kırsalda bulunan camilere genişletmek istiyoruz." dedi.